utorak, 15. siječnja 2019.

Kokosovo ulje


Zdravo svima!
Današnji post je o jednom izezetnom proizvodu koji se može koristi za sve! :)Može se korstiti u kuhinji u pripremi raznih jela, za pravljenje maski, pilinga, balzama...Pogađate, to je ulje KOKOSA!!!




Ulje kokosa može se upotrebljavati na razne načine i u različite svrhe. 
Suha koža na prstima te grozne dosadne zanoktice problem su gotovo svake žene na ovom svijetu. Osim što ružno izgleda, koža oko nokta može boljeti i peći. Primjena svega nekoliko kapi kokosova ulja u trenutku će hidratizirati ruke. 
Ono čime sam ja posebno oduševljena jeste maska od kokosova ulja i meda, koja će vam  pomoći u  omekšavanju oštećenih pramenova kose. Masku držite 40 minuta na kosi, a zatim dobro operite kosu šamponom. Kosa će biti sjajna i mekana i njegovanog izgleda.
Piling za kožu možete napraviti od kokosovog ulja i sode bikarbone. Pomiješajte ih, nježno utrljajte u kožu i zatim nakon 5-10 minuta isperite. Ulje kokosa i med izvrstan su recept za sjajnu i meku kožu lica. Pomiješajte ih i isprobajte vrhunsku masku za lice. Masku na licu držite 15 minuta i zatim dobro isperite.Kokosovo ulje možete koristiti i kao balzam za usne.Ako ne možete skinuti vodootpornu maskaru te dok je skidate redovito otrgnete nekoliko trepavica – vrijeme je za kokosovo ulje koje možete nanijeti na vaticu i potom ukloniti maskaru s vaših trepavica. Osim toga, trepavice će nakon čišćenja biti meke i sjajne. Kokosovim uljem možete se učinkovito boriti protiv perutiKokosovo ulje jedan je od najbogatijih izvora zasićenih masnih kiselina. Ulje kokosa pokazalo je učinkovitost u brzom podizanju energije, a koristi se i kao prirodna zaštita od sunca. Ulje kokosa može se koristiti i kao hidratantno sredstvo za lice, a preporučuje ga se nanijeti na kožu prije spavanja. Kokosovo ulje također može biti izvanredna zaštita protiv oštećenja kose.


Ii to je sve za ovaj post..
Do sljedećeg posta  pišite mi da li vi koristite kokosovo ulje i u koje svrhe i kako vam se dopada. Pozdrav. :)

Broj komentara: 7:

  1. Good post 😊 thanks for your sharing 😊

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi. Great post :)))) I came to visit and I added you.
    https://yesimlehertelden.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Hello a great post. I used coconut oil for my hair.
    Liked a product :)) Thank you for your post.

    I'm waiting for you to follow my block :)
    https://okumayagel.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. I really like argan oil for hair. I'm washing my face with coconut.
    And I like to fry on coconut oil

    OdgovoriIzbriši

Dresslily wishlist

Hi everyone! I hope You are great in theese sun days. Today, I present my wishlist from the site  Dresslily  hope you like things that I...