četvrtak, 17. siječnja 2019.

Manzara
Zdravo svima!
Nadam se da uživate u nastaloj 2019. godini. Nova godina donosi promjene, pa tako da će jedna promjena biti i u mom današnjem postu. Prije svega, željela bih još svima da čestitam novu godinu, ali i sve praznike koji su bili tokom moje neaktivnosti. Nadam se da ste ih lijepo proveli i zajedno sa svojom porodicom. Te se nadam da ste bili dobrog zdravlja, pogotovo za vrijeme gripa koje su vladale.U 2018. sam objavljivala šta sam ja to dobila sa stranih sajtova, a danas ću prvi put pisati o hrvatskom  sajtu  za kojeg sam nedavno saznala
Do sada nisam surađivala sa ovim sajtom, pa mi je izuzetno drago što sam otpočela saradnju sa ovim jako kvalitetnim sajtom koji ima širok izbor odjeće , obuće ali i modnih dodataka.Sajt sa kojim sarađujem je hrvatski sajt Manzara.
Za ovo doba godine naravno da se najviše nose džempri, kaputi, pletene haljine... tako da ono što se meni najviše svidjelo na ovom sajtu i što mi je privuklo najveću pažnju jesu ženski džemperi.
 U nastavku ću vam pokazati nekoliko njih koji su se meni najviše dopali;
Ja sam inače ljubitelj ovakvih džempera pa sam već pripremila mjesto u svome ormaru za nove komade, a veoma mi je drago što sam otkrila ovaj sajt jer pored raznih odjevnih komada nalaze se i džemperi ženski..

Nadam se da vam se sviđa ovaj post, do sljedećeg posta pišite mi da li ste vi sarađivali sa ovim sajtom i šta se vama najviše dopada.
Pozdrav.Broj komentara: 15:

 1. Merhabalar,sizi yeni keşif ettim.Faydalı içerik ile dolu blogunuzu sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim(tariflimutfak/sibelinyemekleri).Başarılar dilerim.

  OdgovoriIzbriši
 2. Sitenizi yeni fark ettim ve hemen takibe aldım, benim siteye de beklerim, geniş kitleler oluşturmak daima güzeldir...Selam ve Dua ile...

  OdgovoriIzbriši
 3. Ilove the post:)
  Have a nice day, dear.

  OdgovoriIzbriši
 4. Dopadaju mi se neke stvari. Super post :)
  https://nikolinable.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Wonderful photos and interesting post dear!
  Have a lovely day!
  Dilek

  OdgovoriIzbriši
 6. Gostei muito dos modelos!Lindos! beijos, chica

  OdgovoriIzbriši
 7. Wspaniała kolekcja swetrów!!! Serdecznie pozdrawiam:))

  OdgovoriIzbriši

Dresslily wishlist

Hi everyone! I hope You are great in theese sun days. Today, I present my wishlist from the site  Dresslily  hope you like things that I...