ponedjeljak, 18. ožujka 2019.

Spring outfitsZdravo svima i dobrodošli u moj novi post!
Proljeće je sve bliže, sunce, cvijeće, zelenilo i sve ljepote proljeća koje nas čine radosnijim i raspoloženijim.  Za sve vas koje zanimaju modni trendovi koji nam se smiješe u 2019., donosim vam kratki pregled nove modne godine koja nas očekuje i s nestrpljenjem očekujemo isprobati sve zanimljive must have komade.Veliki broj it komada i trendova koji su vladali modnim svijetom i našim garderobama ove godine s početkom nove ostavit ćemo iza nas, no nekoliko šarmantnih trendova i neodoljivih kombinacija još uvijek će biti među našim favoritima koje ćemo obožavati i nositi i u nadolazećoj godini. 
Svestrana kombinacija bijele vintage bluze i traperica koja će sa dozom francuskog šarma odgovoriti na svaku priliku još uvijek će biti jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih outfita, baš kao i koordinirani setovi koji u dva komada u istom uzorku ili boji kriju efektni look za svaku priliku. 

To bi bilo sve za ovaj post. Do sljedećeg pišite mi koja od ovih kombinacija koje sam izabrala Vam se najviše dopada. Pozdrav.

Broj komentara: 10:

 1. I fiocchi sono molto femminili, mi piacciono. Buona serata 🤗🤗
  sinforosa

  OdgovoriIzbriši
 2. Looks like bows are in season. The sky blue blouse is lovely.
  Mary (CactusCatz.com)

  OdgovoriIzbriši
 3. All looks amazing, I LOVE IT.

  THANKS SO MUCH.

  https://geeky-freeky.blogspot.com (Sorteo, series y juegos).
  http://seempiternal.blogspot.com (Maquillajes y moda).

  OdgovoriIzbriši
 4. Cetvrta i peta kombinacija su predivne zaista :) Super post xx

  Zadnji post:

  https://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2019/06/some-shops-with-aestheticvintagegrunge.html

  OdgovoriIzbriši

Dresslily wishlist

Hi everyone! I hope You are great in theese sun days. Today, I present my wishlist from the site  Dresslily  hope you like things that I...